Nieuws

Adformatie Kerstrapport 2016

14 december 2016

Lees meer

Case: Channel partner Beeckestijn Business School

9 november 2016

Opleidingsinstituut Beeckestijn Business School is al enkele jaren channel partner Mensen & Carrière bij Adfo Groep. Laat je inspireren door de resultaten die Beeckestijn uit deze samenwerking heeft gehaald.

Lees meer

Wij hebben een cadeautje voor jou!

8 november 2016

Als goede relatie van Adfo Groep hebben wij het boek ‘De enthousiasme Trilogie’ van Rijn Vogelaar voor jou klaar liggen. Word jij ook gedreven door enthousiasme? Dan is dit boek een ‘must read’ voor jou.

Lees meer

Bezoek ‘Big Art’ en ‘Collecters View’ in Capital C

8 november 2016

Capital C opent in 2018 officieel haar deuren als het centrum voor de creatieve industrie. Ook Adfo Groep gaat zich hier huisvesten. Eind november gaat Capital C al tijdelijk open voor twee exposities. Als relatie van Adfo Groep kun jij daar bij zijn!

Lees meer

Onderzoek onder jouw doelgroep

4 november 2016

Heb jij specifieke vragen voor jouw doelgroep? Verstuur dan een enquête naar een geselecteerde groep lezers. Zo deed The Valley in samenwerking met Adfo Groep succesvol onderzoek naar Contextuele Marketing in Nederland.

Lees meer

Special Marketing Technology

10 oktober 2016

In Tijdschrift voor Marketing 12 (6 dec.) komen wij uit met een special over het Marketing Technology-event dat wij samen met CRUXDigital organiseren. Met meer dan 300 bezoekers het grootste jaarlijkse congres over tools en technieken voor de moderne marketeer.

Lees meer
Pagina 1 van 212